| Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota | Niedziela |
---|
7:00 | | | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
8:00 | | | 8:00 Methodology of Experiments 3 Z - Ćwiczenia laboratoryjne (0.73) | | | | | 8:00 Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych - Ćwiczenia laboratoryjne (0.77) | | |
|
|
| | 8:15 Metody badań eksperymentalnych 1 O - Ćwiczenia laboratoryjne (0.77) | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
9:00 | 9:00 Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim - Ćwiczenia laboratoryjne (0.77) | | | | | | | 9:00 Metody badań eksperymentalnych 2 - Ćwiczenia laboratoryjne (1.105) | |
|
|
| | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
10:00 | | | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
| | | | | | | |
|
|
| | 10:45 Seminarium specjalizacyjne 1 O (0.72) | | | | | |
|
|
11:00 | | | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
12:00 | | | | | | | | |
|
|
| | | | | | | |
|
|
| | | | | | | |
|
|
| | | | | | | |
|
|
13:00 | | | | 13:00 Elektyw 2: Podstawy technologii ciastkarskiej - Wykład (0.111) | 13:00 Specialization technology II Z: New trends in baking technology - Wykład (0.72) | | | | | |
|
|
| | | 13:15 Metody badań eksperymentalnych 3 O - Ćwiczenia laboratoryjne (0.73) | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
| | | | | | | |
|
|
14:00 | | | | | | | | |
|
|
| | | | | | | |
|
|
| | | | | | | |
|
|
| 14:45 Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim - Wykład (0.72) | | | | | | | |
|
|
15:00 | | | | | | | | |
|
|
| | | | | | | | |
|
|
| | | | | | | | |
|
|
| | | | | | | | |
|
|
16:00 | | | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
17:00 | | | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|
| | | | | | |
|
|