aktywny pracownik nieetatowy
|
prof. dr hab. inż.
Zofia Lisiewska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
środa 9.30-10.30
piątek 10.30-11.30
Koordynowane przedmioty
07/08L - Pracownia magisterska T.SPO.P03XO.NM.TTZTO
07/08L - Wybrane Zagadnienia Specjalizacyjne T.SPO.WZS1O.NM.TTZTX
08/09Z - Konwersatorium dyplomowe T.SPO.K04XO.NM.TTZTO
08/09Z - Seminarium T.SPO.S12XO.NM.TTZTO
08/09Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX
08/09L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.SPO.SYST1.SI.TTZBX
08/09L - Technologia przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.POW02.SI.TTZTX
08/09L - Wybrane Zagadnienia Specjalizacyjne T.SPO.WZS1O.NM.TTZTX
09/10Z - Elektyw VI- Surowce i technologie w przetwórstwie owocowo-warzywnym T.SPO.9POW1.SI.TTZTX
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji soków i napojów z owoców i warzyw T.SPO.9PSNA.NM.TTZTO
09/10Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.SPO.PPDIN.SI.TTZXX
09/10Z - Seminarium T.SPO.S12XO.NM.TTZTO
09/10Z - Seminarium T.SPO.SMINZ.SI.TTZXX
09/10Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX
09/10Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX
09/10L - Elektyw Specjalizacyjny I. Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.9S01O.NM.TTZTO
09/10L - Elektyw SpecjalizacyjnyII.Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.9S02O.SM.TTZTO
09/10L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX
09/10L - Elektyw VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09POW.SI.TTZBX
09/10L - Seminarium T.SPO.SEM01.SM.TTZTO
09/10L - Standardy Unii Europejskiej T.SPO.8SUNI.NI.TTZXX
09/10L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.MAZ.SZBZY.SI.TTZBX
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO
09/10L - Wybrane Zagadnienia Specjalizacyjne T.SPO.WZS1O.NM.TTZTX
10/11Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX
10/11Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.SPO.PPDIN.SI.TTZXX
10/11Z - Seminarium T.SPO.S12XO.NM.TTZTO
10/11Z - Seminarium T.SPO.SEM02.SM.TTZTO
10/11Z - Seminarium T.SPO.SMINZ.NI.TTZXX
10/11Z - Standardy Unii Europejskiej T.SPO.STAND.NI.TTZTX
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO
10/11Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX
10/11Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX
10/11L - Konwersatorium T.SPO.KON01.SM.TTZTO
10/11L - Konwersatorium T.SPO.KON03.SM.TTZTO
10/11L - Seminarium T.SPO.SEM01.SM.TTZTO
10/11L - Seminarium T.SPO.SEM03.SM.TTZTO
10/11L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.SPO.SMJ03.SM.TTZTO
10/11L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.SPO.SYST1.SI.TTZBX
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO
11/12Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX
11/12Z - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO02.SM.TTZTO
11/12Z - Seminarium T.SPO.SEM02.SM.TTZTO
11/12Z - Seminarium T.SPO.SMINZ.SI.TTZXX
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO
11/12Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX
11/12Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO01.SM.TTZTO
11/12L - Seminarium T.SPO.SEM01.SM.TTZTO
11/12L - Seminarium T.SPO.SEM03.SM.TTZTO
11/12L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.SPO.SMJ03.SM.TTZTO
11/12L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.MAZ.SZBZY.SI.TTZBX
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO
12/13Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.09E24.SM.TTZTO
12/13Z - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO02.SM.TTZTO
12/13Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.SPO.PPDIN.SI.TTZXX
12/13Z - Seminarium T.SPO.SEM02.SM.TTZTO
12/13Z - Seminarium T.SPO.SMINZ.SI.TTZXX
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO
12/13Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX
12/13Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX
12/13L - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO01.SM.TTZTO
12/13L - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO03.SM.TTZTO
12/13L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRAKT.NM.TTZXX
12/13L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRDYP.SM.TTZTX
12/13L - Seminarium T.SPO.SEM01.SM.TTZTO
12/13L - Seminarium T.SPO.SEM03.SM.TTZTO
12/13L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.SPO.SMJ03.SM.TTZTO
12/13L - Standardy bezpieczeństwa żywności T.SPO.STBZY.SI.TTWTX
12/13L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.SPO.SYST1.SI.TTZBX
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO
13/14Z - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO02.SM.TTZTO
13/14Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.SPO.PPDIN.SI.TTZXX
13/14Z - Seminarium T.SPO.SEM02.SM.TTZTO
13/14Z - Seminarium T.SPO.SMINZ.SI.TTZXX
13/14Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZDX
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO
13/14Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX
13/14Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX
13/14L - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO01.SM.TTZTO
13/14L - Metody badań eksperymentalnych T.SPO.PRO03.SM.TTZTO
13/14L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRAKT.NM.TTZXX
13/14L - Seminarium T.SPO.SEM01.SM.TTZTO
13/14L - Seminarium T.SPO.SEM03.SM.TTZTO
13/14L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.SPO.SMJ03.SM.TTZTO
13/14L - Standardy bezpieczeństwa żywności T.SPO.STBZY.SI.TTWTX
13/14L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.SPO.SYST1.SI.TTZBX
14/15Z - Seminarium T.SPO.SEM02.SM.TTZTO
14/15Z - Seminarium T.SPO.SMINZ.SI.TTZXX
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO
14/15L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRAKT.NM.TTZXX
14/15L - Seminarium T.SPO.SEM03.SM.TTZTO
14/15L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.SPO.SMJ03.SM.TTZTO
14/15L - Standardy bezpieczeństwa żywności T.SPO.STBZY.SI.TTWTX
14/15L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.SPO.SYST1.SI.TTZBX
15/16Z - Seminarium T.SPO.SMINZ.SI.TTZXX
15/16Z - Seminarium dyplomowe T.SPO.SMINZ.SI.TTZIX
15/16L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTO.T
15/16L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.SPO.SMJ03.SM.TTZTO
15/16L - Standardy bezpieczeństwa żywności T.SPO.STBZY.SI.TTWTX
16/17Z - Seminarium T.SPO.SMINZ.SI.TTZXX
16/17Z - Seminarium dyplomowe T.SPO.SEMDY.SI.TTDXX
16/17Z - Seminarium inżynierskie T.SPO.SMINZ.SI.TTWTX
16/17Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTO.T
16/17L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTO.T
17/18Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTO.T
17/18Z - Systemy zapewnienia bezpieczeństwa żywności T.1s.SZBZ.SP.TJSGY.T
17/18L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTO.T
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTO.T
Prowadzone przedmioty
08/09Z - Technologia produkcji soków i napojów z owoców i warzyw T.SPO.9S03O.NM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw VI- Surowce i technologie w przetwórstwie owocowo-warzywnym T.SPO.9POW1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji soków i napojów z owoców i warzyw T.SPO.9PSNA.NM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
09/10Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw Specjalizacyjny I. Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.9S01O.NM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw SpecjalizacyjnyII.Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.9S02O.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09POW.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw kierunkowy VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9TPPO.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Kontrola jakości żywności prozdrowotnej T.SPO.09E12.SM.TTZTP:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.MAZ.SZBZY.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZDX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIi.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIi.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)