Elektyw specjalizacyjny I: Białka zbóż - charakterystyka i znaczenie w żywności T.F3.ES13.SM.TTZTZ.T
Reguły punktacji przedmiotu
TTZXY.SM.03 -
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
TTZXZ.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZXY.SM.03
|
TTZXZ.SM.03
|
---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
2
(18/19L - ...) |
2
(18/19L - ...) |