Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T
Reguły punktacji przedmiotu
TJBXY.SM.03 -
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia
TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TJBXY.SM.03
|
TTZXY.NI.07
|
TTZXY.SI.07
|
---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
6
(16/17Z - ...) |
6
(16/17Z - ...) |
6
(16/17Z - 17/18L) 7 (18/19Z - ...) |