Organizacja i zarządzanie T.1s.ORGZ.SI.TJBJY.R
Reguły punktacji przedmiotu
TJBXY.SI.07 -
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
TJBXZ.SI.07 - Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXZ.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TJBXY.SI.07
|
TJBXZ.SI.07
|
TTZXY.NI.07
|
TTZXZ.SI.07
|
---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
1
(14/15Z - ...) |
1
(18/19Z - ...) |
1
(14/15Z - ...) |
1
(18/19Z - ...) |