Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F7.EL72.SI.TTZTX.T
Semestr zimowy 2020/2021
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F7.EL72.SI.TTZTX.T | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2020/2021 (20/21Z)
(zakończony)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 9:30 - 11:45
(sala nieznana) |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 107 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Magdalena Michalczyk |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.