Technologia specjalizacyjna III M: Przetwórstwo ziemniaczane [T.2s.TSP3.SM.TTZMZ.T]
Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna III M: Przetwórstwo ziemniaczane [T.2s.TSP3.SM.TTZMZ.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2020/2021 [20/21Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30
sala 0.77 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 7 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Dorota Gumul |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.