Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Higiena produkcji potraw i żywienia [T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
9:45, gr.1
Wykład (s.zdalne), Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady, Kinga Topolska
10:00
10:30, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
10:30, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
10:30, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
11:00
12:00
13:0013:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
13:15, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
14:00
15:00
16:00
17:00
17:15, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
18:00
19:00
20:00
21:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-7 (2024-02-19)