Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2023/2024 - Semestr zimowy 2022/2023 - Semestr zimowy 2021/2022

Wybrany podział planu:    
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2021-11-01 - 2021-11-07  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
9:45, gr.1
Wykład (s.zdalne), Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady
10:00
10:30, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska
11:00
12:00
13:0013:00, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska
13:15, gr.3
Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska
14:00
15:00
16:00
17:00
17:15, gr.2
Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska
18:00
19:00
20:00
21:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.1.0-4 (2023-02-27)