Molekularne podstawy genetycznych modyfikacji żywności T.5s.MPGM.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy piątek, 13:15 - 17:00,
sala 1.136 |
Robert Duliński | 15/ |
|
2 |
każdy czwartek, 15:45 - 19:30,
sala 1.136 |
Robert Duliński | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.