aktywny pracownik nieetatowy
|
Waldemar Kmiecik
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
07/08L - Elektyw Specjalizacyjny I. Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.9S01O.NM.TTZTO
07/08L - Seminarium T.SPO.S11XO.NM.TTZTO
07/08L - Wybrane Zagadnienia Specjalizacyjne T.SPO.WZS1O.NM.TTZTX
08/09Z - Konwersatorium dyplomowe T.SPO.K04XO.NM.TTZTO
08/09Z - Pracownia magisterska T.SPO.P04XO.NM.TTZTO
08/09Z - Seminarium T.SPO.S12XO.NM.TTZTO
08/09L - Elektyw Specjalizacyjny I. Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.9S01O.NM.TTZTO
08/09L - Konwersatorium dyplomowe T.SPO.K05XO.NM.TTZTO
08/09L - Pracownia magisterska T.SPO.P03XO.NM.TTZTO
08/09L - Pracownia magisterska T.SPO.P05XO.NM.TTZTO
08/09L - Seminarium T.SPO.S01XO.NI.TTZTO
08/09L - Seminarium T.SPO.S13XO.NM.TTZTO
09/10Z - Konwersatorium dyplomowe T.SPO.K04XO.NM.TTZTO
09/10Z - Pracownia magisterska T.SPO.P04XO.NM.TTZTO
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Technologia przetwórstwa owocó i warzyw T.SPO.TS1OW.NI.TTZXX
09/10L - Pracownia magisterska T.SPO.P03XO.NM.TTZTO
09/10L - Pracownia magisterska T.SPO.P05XO.NM.TTZTO
09/10L - Seminarium T.SPO.S11XO.NM.TTZTO
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO
09/10L - Wybrane Zagadnienia Specjalizacyjne T.SPO.WZS1O.NM.TTZTX
10/11Z - Seminarium T.SPO.S12XO.NM.TTZTO
10/11L - Konwersatorium dyplomowe T.SPO.K05XO.NM.TTZTO
10/11L - Seminarium T.SPO.S13XO.NM.TTZTO
Prowadzone przedmioty
08/09L - Elektyw Specjalizacyjny I. Technologia produkcji owoców i warzyw mało przetworzonych T.SPO.9S01O.NM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Technologia przetwórstwa owocó i warzyw T.SPO.TS1OW.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.TSP01.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
12/13Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)