Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć odbywających się w sali 1.26 (2024-05-06 - 2024-05-12) Wydział Technologii Żywności (TZ)

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

2024-05-06 - 2024-05-12
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątekSobotaNiedziela
7:00
8:00
Erasmus - Analiza
8:00, WYK gr.1
Elektyw specjalizacyjny I A: Podstawy badań cech fizycznych żywności - Lesław Juszczak
9:00
Egzamin 3sem Specjalizacja D
10:00
10:30, WYK gr.1
Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności - Lesław Juszczak
11:00
11:15, SEM gr.1
Seminarium specjalizacyjne 2 A - Jacek Rożnowski, Izabela Przetaczek-Rożnowska
12:00
12:15, SEM gr.1
Seminarium dyplomowe D - Lesław Juszczak, Dorota Gałkowska, Sławomir Pietrzyk, Paulina Pająk, Robert Socha, Joanna Sobolewska-Zielińska
12:15, SEM gr.1
Diploma seminar Z - Gabriela Zięć, Małgorzata Tabaszewska, Katarzyna Turek
13:0013:00, WYK gr.1
Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności - Joanna Sobolewska-Zielińska, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Paulina Pająk
13:00, SEM gr.1
Seminarium specjalizacyjne 1 D - Dorota Gałkowska
14:00
15:00
16:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)