Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Wydział Technologii Żywności - grupy przedmiotów

Wybierz grupę przedmiotów

Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?

przeszukaj podjednostkę aktualnej jednostki (lub zupełnie inną jednostkę)

pokaż listę przedmiotów oferowanych przez tę jednostkę

Zawartość tej tabeli można wyeksportować
Opcje
T.TTZXZ.SM.03.HAR Technologia Żywności, 3 sem, SM Lista przedmiotów
T.TTZXZ.SM.02.HAR Technologia Żywności, 2 sem, SM Lista przedmiotów
T.TTZXZ.SM.01.HAR Technologia Żywności, 1 sem, SM Lista przedmiotów
T.TTZXZ.SI.02.HAR Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, 2 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZXZ.SI.01.HAR Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, 1 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZXZ.NM.03.HAR Technologia Żywności, 3 sem, NM Lista przedmiotów
T.TTZXZ.NM.02.HAR Technologia Żywności, 2 sem, NM Lista przedmiotów
T.TTZXZ.NM.01.HAR Technologia Żywności, 1 sem, NM Lista przedmiotów
T.TTZTZ.SI.07.HAR Technologia Żywności, 7 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZTZ.SI.06.HAR Technologia Żywności, 6 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZTZ.SI.05.HAR Technologia Żywności, 5 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZTZ.SI.04.HAR Technologia Żywności, 4 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZTZ.SI.03.HAR Technologia Żywności, 3 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZTZ.NI.07.HAR Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, 7 sem, NI Lista przedmiotów
T.TTZTZ.NI.06.HAR Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, 6 sem, NI Lista przedmiotów
T.TTZTZ.NI.05.HAR Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, 5 sem, NI Lista przedmiotów
T.TTZTZ.NI.04.HAR Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, 4 sem, NI Lista przedmiotów
T.TTZTZ.NI.03.HAR Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, 3 sem, NI Lista przedmiotów
T.TTZTZ.NI.02.HAR Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, 2 sem, NI Lista przedmiotów
T.TTZTZ.NI.01.HAR Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, 1 sem, NI Lista przedmiotów
T.TTZJZ.SI.06.HAR Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZJZ.SI.05.HAR Jakość i bezpieczeństwo żywności, 5 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZJZ.SI.04.HAR Jakość i bezpieczeństwo żywności, 4 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZJZ.SI.03.HAR Jakość i bezpieczeństwo żywności, 3 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZCZ.SI.07.HAR Żywienie Człowieka, 7 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZCZ.SI.06.HAR Żywienie Człowieka, 6 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZCZ.SI.05.HAR Żywienie Człowieka, 5 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZCZ.SI.04.HAR Żywienie Człowieka, 4 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTZCZ.SI.03.HAR Żywienie Człowieka, 3 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTDXZ.SM.03.HAR Dietetyka, 3 sem, SM Lista przedmiotów
T.TTDXZ.SM.02.HAR Dietetyka, 2 sem, SM Lista przedmiotów
T.TTDXZ.SM.01.HAR Dietetyka, 1 sem, SM Lista przedmiotów
T.TTDXZ.NM.04.HAR Dietetyka, 4 sem, NM Lista przedmiotów
T.TTDXZ.NM.03.HAR Dietetyka, 3 sem, NM Lista przedmiotów
T.TTDXZ.NM.02.HAR Dietetyka, 2 sem, NM Lista przedmiotów
T.TTDXZ.NM.01.HAR Dietetyka, 1 sem, NM Lista przedmiotów
T.TTDDZ.SI.07.HAR Dietetyka, 7 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTDDZ.SI.06.HAR Dietetyka, 6 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTDDZ.SI.05.HAR Dietetyka, 5 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTDDZ.SI.04.HAR Dietetyka, 4 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTDDZ.SI.03.HAR Dietetyka, 3 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTDDZ.SI.02.HAR Dietetyka, 2 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTDDZ.SI.01.HAR Dietetyka, 1 sem, SI Lista przedmiotów
T.TGCXZ.SI.03.HAR Gastronomia i catering dietetyczny, 3 sem, SI Lista przedmiotów
T.TGCXZ.SI.02.HAR Gastronomia i catering dietetyczny, 2 sem, SI Lista przedmiotów
T.TGCXZ.SI.01.HAR Gastronomia i catering dietetyczny, 1 sem, SI Lista przedmiotów
T.TGCXZ.NI.03.HAR Gastronomia i catering dietetyczny, 3 sem, NI Lista przedmiotów
T.TGCXZ.NI.02.HAR Gastronomia i catering dietetyczny, 2 sem, NI Lista przedmiotów
T.TGCXZ.NI.01.HAR Gastronomia i catering dietetyczny, 1 sem, NI Lista przedmiotów
T.TFTZZ.SM.03.HAR Food Technology, 3 sem, SM Lista przedmiotów
T.TFTZZ.SM.02.HAR Food Technology, 2 sem, SM Lista przedmiotów
T.TFTZZ.SM.01.HAR Food Technology, 1 sem, SM Lista przedmiotów
T.TFEXZ.SM.01.HAR Food Engineering, 1 sem, SM Lista przedmiotów
T.TBSXZ.SI.07.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 7 sem, SI Lista przedmiotów
T.TBSXZ.SI.06.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 6 sem, SI Lista przedmiotów
T.TBSXZ.SI.05.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 5 sem, SI Lista przedmiotów
T.TBSXZ.SI.04.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 4 sem, SI Lista przedmiotów
T.TBSXZ.SI.03.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 3 sem, SI Lista przedmiotów
T.TBSXZ.SI.02.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 2 sem, SI Lista przedmiotów
T.TBSXZ.SI.01.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 1 sem, SI Lista przedmiotów
Aleja Mickiewicza 21, 31-120 Kraków tel: +48 12 662 44 44 https://urk.edu.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.1.0 (2024-11-08)