Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Wydział Technologii Żywności - grupy przedmiotów

Wybierz grupę przedmiotów

Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?

przeszukaj podjednostkę aktualnej jednostki (lub zupełnie inną jednostkę)

pokaż listę przedmiotów oferowanych przez tę jednostkę

Zawartość tej tabeli można wyeksportować
Opcje
T.TBSXZ.SI.01.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 1 sem, SI Lista przedmiotów
T.TBSXZ.SI.02.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 2 sem, SI Lista przedmiotów
T.TBSXZ.SI.03.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 3 sem, SI Lista przedmiotów
T.TBSXZ.SI.04.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 4 sem, SI Lista przedmiotów
T.TBSXZ.SI.05.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 5 sem, SI Lista przedmiotów
T.TBSXZ.SI.06.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 6 sem, SI Lista przedmiotów
T.TBSXZ.SI.07.HAR Browarnictwo i słodownictwo, 7 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTDXZ.NM.01.HAR Dietetyka, 1 sem, NM Lista przedmiotów
T.TTDDZ.SI.01.HAR Dietetyka, 1 sem, SI Lista przedmiotów
T.TTDXZ.SM.01.HAR Dietetyka, 1 sem, SM Lista przedmiotów
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)