Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI (grupa przedmiotów zdefiniowana przez Wydział Technologii Żywności)
Grupa przedmiotów: Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI
wybierz inną grupę
zobacz plany zajęć tej grupy
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
- nie jesteś zalogowany - aktualnie nie możesz się rejestrować - możesz się zarejestrować - możesz się wyrejestrować (lub wycofać prośbę) - złożyłeś prośbę o zarejestrowanie (i nie możesz jej już wycofać) - jesteś pomyślnie zarejestrowany (i nie możesz się wyrejestrować)
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.
24/25L - Semestr letni 2024/2025 (zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne) |
Opcje | ||||
---|---|---|---|---|---|
24/25L | |||||
T.6s.DODZ.SI.TTZJZ.T |
Dodatki do żywności (od 2025-02-26)
|
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2024/2025
Grupy przedmiotu
- (od 2025-02-26) Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
T.F6.EL41.SI.TTZJZ.T |
Elektyw IV: Produkcja olejów i tłuszczów stałych (od 2025-02-26)
|
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2024/2025
Grupy przedmiotu
- (od 2025-02-26) Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
T.F6.EL52.SI.TTZJZ.T |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2024/2025
Grupy przedmiotu
- (od 2025-02-26) Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||
T.F6.EL61.SI.TTZJZ.T |
Elektyw VI: Winiarstwo i podukcja innych napojów alkoholowych (od 2025-02-26)
|
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2024/2025
Grupy przedmiotu
- (od 2025-02-26) Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
T.F6.EL71.SI.TTZJZ.T |
Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw (od 2025-02-26)
|
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2024/2025
Grupy przedmiotu
- (od 2025-02-26) Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
T.F6.EL81.SI.TTZJZ.T |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2024/2025
Grupy przedmiotu
- (od 2025-02-26) Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||
T.6s.KWSZ.SI.TTZJZ.H |
Kontrola weterynaryjna i sanitarna żywności (od 2025-02-26)
|
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2024/2025
Grupy przedmiotu
- (od 2025-02-26) Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
T.6s.PRZA.SI.TTZJZ.T |
Praktyka zawodowa II (4 tygodnie) (od 2025-02-26)
|
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2024/2025
Grupy przedmiotu
- (od 2025-02-26) Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
T.F6.PSEh.SI.TTZXZ.T |
Proseminarium i wprowadzenie do analizy danych (od 2025-02-26)
|
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2024/2025
Grupy przedmiotu
- (od 2025-02-26) Żywienie Człowieka, 6 sem, SI
- (od 2025-02-26) Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI
- (od 2025-02-26) Technologia Żywności, 6 sem, SI
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
T.F6.PSEz.SI.TTZXZ.T |
Proseminarium i wprowadzenie do analizy danych (od 2025-02-26)
|
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2024/2025
Grupy przedmiotu
- (od 2025-02-26) Żywienie Człowieka, 6 sem, SI
- (od 2025-02-26) Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI
- (od 2025-02-26) Technologia Żywności, 6 sem, SI
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
T.6s.SZBZ.SI.TTZJZ.T |
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności (od 2025-02-26)
|
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2024/2025
Grupy przedmiotu
- (od 2025-02-26) Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||