Browarnictwo i słodownictwo, 7 sem, SI (grupa przedmiotów zdefiniowana przez Wydział Technologii Żywności)
Grupa przedmiotów: Browarnictwo i słodownictwo, 7 sem, SI
wybierz inną grupę
zobacz plany zajęć tej grupy
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
- nie jesteś zalogowany - aktualnie nie możesz się rejestrować - możesz się zarejestrować - możesz się wyrejestrować (lub wycofać prośbę) - złożyłeś prośbę o zarejestrowanie (i nie możesz jej już wycofać) - jesteś pomyślnie zarejestrowany (i nie możesz się wyrejestrować)
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.
22/23Z - Semestr zimowy 2022/2023 23/24Z - Semestr zimowy 2023/2024 24/25Z - Semestr zimowy 2024/2025 (zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne) |
Opcje | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
22/23Z | 23/24Z | 24/25Z | |||||
T.7s.ANSP.SI.TBSBZ.T |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||||
T.7s.APEB.SI.TBSBZ.T |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||||
T.7s.EKON.SI.TBSBZ.R |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
|
|
|||||
T.F7.E122.SI.TBSBZ.T | brak |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||||
T.F7.E121.SI.TBSBZ.T | brak | brak |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/2024
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||
T.F7.8EL2.SI.TBSBZ.T |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Przedmiot umożliwia studentom poznanie podstaw techniki chromatografii wykluczania SEC, z uwzględnieniem jej w badaniu surowców, półproduktów i produktów w browarnictwie. |
|
|||||
T.7s.PRZA.SI.TBSBZ.T |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Praktyka odbywa się w jednostce naukowej wyposażonej w mikrobrowar i laboratorium kontroli jakości. Miejsce: polskie lub zagraniczne uczelnie i jednostki naukowe z browarem o wybiciu 1-5 hl. |
|
|||||
T.7s.PIUB.SI.TBSBZ.T |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||||
T.7s.RACH.SI.TBSBZ.R |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||||
T.7s.STPI.SI.TBSBZ.T |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||||