Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Browarnictwo i słodownictwo, 7 sem, SI (grupa przedmiotów zdefiniowana przez Wydział Technologii Żywności)

Jednostka: Wydział Technologii Żywności Zestaw przedmiotów, który widzisz poniżej został zdefiniowany przez tę jednostkę. Jednostka ta nie musi mieć jednak związku z organizacją wymienionych przedmiotów (jednostką odpowiedzialną za organizację przedmiotu jest jednostka wymieniona w odpowiedniej kolumnie w tabeli poniżej). Więcej o tym przeczytasz w Pomocy.
Grupa przedmiotów: Browarnictwo i słodownictwo, 7 sem, SI
wybierz inną grupę zobacz plany zajęć tej grupy
Filtry
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do dodatkowych opcji

Konkretniej - pokazuj tylko te przedmioty, dla których istnieje otwarta rejestracja taka, że możesz w jej ramach zarejestrować się na przedmiot.

Dodatkowo pokazywane są również te przedmioty, na które jesteś już zarejestrowany (lub składałeś prośbę o zarejestrowanie).

Jeśli chcesz zmienić te ustawienia na stałe, edytuj swoje preferencje w menu Mój USOSweb.
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
niedostępny (zaloguj się!) - nie jesteś zalogowany
niedostępny - aktualnie nie możesz się rejestrować
zarejestruj - możesz się zarejestrować
wyrejestruj - możesz się wyrejestrować (lub wycofać prośbę)
prośba - złożyłeś prośbę o zarejestrowanie (i nie możesz jej już wycofać)
zarejestrowany - jesteś pomyślnie zarejestrowany (i nie możesz się wyrejestrować)
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.

22/23Z - Semestr zimowy 2022/2023
23/24Z - Semestr zimowy 2023/2024
24/25Z - Semestr zimowy 2024/2025
(zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne)
Opcje
22/23Z 23/24Z 24/25Z
T.7s.ANSP.SI.TBSBZ.T
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
  • Ćwiczenia laboratoryjne - 20 godzin
Semestr zimowy 2023/2024
  • Ćwiczenia laboratoryjne - 20 godzin
Semestr zimowy 2024/2025
  • Ćwiczenia laboratoryjne - 20 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
T.7s.APEB.SI.TBSBZ.T
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
  • Wykład - 15 godzin
Semestr zimowy 2023/2024
  • Wykład - 15 godzin
Semestr zimowy 2024/2025
  • Wykład - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
T.7s.EKON.SI.TBSBZ.R
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
  • Wykład - 15 godzin
Semestr zimowy 2023/2024
  • Wykład - 15 godzin
Semestr zimowy 2024/2025
  • Wykład - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Strona przedmiotu
T.F7.E122.SI.TBSBZ.T brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
  • Ćwiczenia laboratoryjne - 20 godzin
  • Wykład - 10 godzin
Semestr zimowy 2024/2025
  • Ćwiczenia laboratoryjne - 20 godzin
  • Wykład - 10 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
T.F7.E121.SI.TBSBZ.T brak brak
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/2024
  • Ćwiczenia laboratoryjne - 20 godzin
  • Wykład - 10 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
T.F7.8EL2.SI.TBSBZ.T
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
  • Ćwiczenia laboratoryjne - 15 godzin
  • Wykład - 15 godzin
Semestr zimowy 2023/2024
  • Ćwiczenia laboratoryjne - 15 godzin
  • Wykład - 15 godzin
Semestr zimowy 2024/2025
  • Ćwiczenia laboratoryjne - 15 godzin
  • Wykład - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

Przedmiot umożliwia studentom poznanie podstaw techniki chromatografii wykluczania SEC, z uwzględnieniem jej w badaniu surowców, półproduktów i produktów w browarnictwie.

Strona przedmiotu
T.7s.PRZA.SI.TBSBZ.T
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
  • Praktyka - 160 godzin
Semestr zimowy 2023/2024
  • Praktyka - 160 godzin
Semestr zimowy 2024/2025
  • Praktyka - 160 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

Praktyka odbywa się w jednostce naukowej wyposażonej w mikrobrowar i laboratorium kontroli jakości.

Miejsce: polskie lub zagraniczne uczelnie i jednostki naukowe z browarem o wybiciu 1-5 hl.

Strona przedmiotu
T.7s.PIUB.SI.TBSBZ.T
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
  • Ćwiczenia projektowe - 20 godzin
  • Wykład - 10 godzin
Semestr zimowy 2023/2024
  • Ćwiczenia projektowe - 20 godzin
  • Wykład - 10 godzin
Semestr zimowy 2024/2025
  • Ćwiczenia projektowe - 20 godzin
  • Wykład - 10 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
T.7s.RACH.SI.TBSBZ.R
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
  • Wykład - 15 godzin
Semestr zimowy 2023/2024
  • Wykład - 15 godzin
Semestr zimowy 2024/2025
  • Wykład - 15 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
T.7s.STPI.SI.TBSBZ.T
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2022/2023
  • Ćwiczenia laboratoryjne - 20 godzin
  • Wykład - 10 godzin
Semestr zimowy 2023/2024
  • Ćwiczenia laboratoryjne - 20 godzin
  • Wykład - 10 godzin
Semestr zimowy 2024/2025
  • Ćwiczenia laboratoryjne - 20 godzin
  • Wykład - 10 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
Strona przedmiotu
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)