Browarnictwo i słodownictwo, 1 sem, SI (grupa przedmiotów zdefiniowana przez Wydział Technologii Żywności)
Grupa przedmiotów: Browarnictwo i słodownictwo, 1 sem, SI
wybierz inną grupę
zobacz plany zajęć tej grupy
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
- nie jesteś zalogowany - aktualnie nie możesz się rejestrować - możesz się zarejestrować - możesz się wyrejestrować (lub wycofać prośbę) - złożyłeś prośbę o zarejestrowanie (i nie możesz jej już wycofać) - jesteś pomyślnie zarejestrowany (i nie możesz się wyrejestrować)
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.
20/21Z - Semestr zimowy 2020/2021 21/22Z - Semestr zimowy 2021/2022 22/23Z - Semestr zimowy 2022/2023 23/24Z - Semestr zimowy 2023/2024 24/25Z - Semestr zimowy 2024/2025 (zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne) |
Opcje | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
20/21Z | 21/22Z | 22/23Z | 23/24Z | 24/25Z | |||||
T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2020/2021
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||||||
T.1s.TEIN.SI.TBSBZ.T |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2020/2021
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Przedmiot przedstawia podstawowe wiadomości na temat zasad korzystania z zaawansowanych edytorów tekstu oraz arkuszy kalkulacyjnych. Student poznaje zasady tworzenia rozbudowanych dokumentów tekstowych np. praca naukowa, dokumentacja, sprawozdanie. Student poznaje metodykę wykonywania obliczeń z użyciem arkusza kalkulacyjnego wraz z prezentacją wyników w postaci graficznej. |
|
|||||||
T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2020/2021
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||||||
T.1s.OBCH.SI.TBSBZ.T | brak |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2020/2021
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Celem przedmiotu jest przygotowanie studentów do samodzielnego wykonywania obliczeń chemicznych, m.in. obliczania stężeń roztworów, wyrażania zawartości składników żywności w różnych jednostkach, sporządzania roztworów na potrzeby analityczne. |
|
||||||
T.1s.MEST.SI.TBSBZ.I |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2020/2021
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||||||
T.1s.ERBP.SI.TBSBZ.A | brak |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2020/2021
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||||||
T.F1.HU15.SI.TBSBZ.T | brak | brak | brak | brak |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2024/2025
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||
T.F1.HU16.SI.TBSBZ.T | brak | brak | brak | brak |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2023/2024
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||
T.F1.HU11.SI.TBSBZ.T | brak | brak |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2020/2021
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||||
T.F1.1EL2.SI.TBSBZ.T |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2020/2021
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|||||||
T.1s.CHON.SI.TBSBZ.T |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2020/2021
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Chemia ogólna i nieorganiczna |
|
|||||||
T.1s.BENA.SI.TBSBZ.T | brak | brak | brak |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2020/2021
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||||