Ekonomia 2 st, stacj. Ekonomika w gospodarce żywnościowej - fakultety, sem. 4 (grupa przedmiotów zdefiniowana przez Wydział Rolniczo-Ekonomiczny)
Grupa przedmiotów: Ekonomia 2 st, stacj. Ekonomika w gospodarce żywnościowej - fakultety, sem. 4
wybierz inną grupę
zobacz plany zajęć tej grupy
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
- nie jesteś zalogowany - aktualnie nie możesz się rejestrować - możesz się zarejestrować - możesz się wyrejestrować (lub wycofać prośbę) - złożyłeś prośbę o zarejestrowanie (i nie możesz jej już wycofać) - jesteś pomyślnie zarejestrowany (i nie możesz się wyrejestrować)
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.
20/21L - Semestr letni 2020/2021 (zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne) |
Opcje | ||||
---|---|---|---|---|---|
20/21L | |||||
R.F4.RH.SM.REKEY |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2020/2021
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Rachunkowość handlowa KIERUNEK STUDIÓW: EKONOMIA /ECTS: 2/ semestr 4 Profil: ogólnoakademicki /Forma i poziom: SM status: fakultatywny Wymagania wstępne: brak Przedmiot obejmuje zagadnienia dotyczące organizacji rachunkowości w firmie handlowej, charakterystyki różnych szczebli obrotu towarowego oraz związanych z nimi cen i marż handlowych. |
|
|||