Szczegółowe informacje o rejestracji
Przedmiot: |
Systemy jakości w gospodarce żywnościowej R.F3.SJG.SM.REKMY |
|
||||
Cykl dydaktyczny: | Semestr zimowy 2017/2018 | |||||
Opisu przedmiotu, zasad zaliczania i innych informacji szukaj na stronie przedmiotu. |
Aktualny stan oraz możliwe akcje
Rejestracja zamknięta
W tej chwili USOSweb nie udostępnia żadnej akcji związanej z rejestracją na ten przedmiot. Zobacz kalendarz rejestracji związanych z tym przedmiotem, aby poznać dokładne daty rozpoczęcia i zakończenia tur rejestracyjnych. |
Informacji o terminach i zasadach rejestracji szukaj także w dziale Aktualności, edytowanym przez Twoją uczelnię
3 Ekonomia II st., sem. 3 - 17/18 Zima [R.s3.SM.REKXY.17.FAK]
Studenci kierunku Ekonomia II stopień obu specjalizacji wybierają fakultety za 6 ECTS.
Fakultety w języku angielskim prowadzone przez zagranicznych wykładowców: "Fundamentals of Marketing", mogą być wybierane przez studentów I i II stopnia bez względu na kierunek i rok studiów. W związku z tym w tych samych kursach mogą uczestniczyć studenci I i II stopnia Ekonomii i Zarządzania studiujący na wszystkich rocznikach. Zajęcia odbywają się w trakcie 3-4 zjazdów, w trybie czwartek – piątek – sobota, ewentualnie niedziela (zajęcia zblokowane).
zakończona
2017-06-13 07:00 - 2017-07-10 07:00 |
|
T1 |
2
|
Niezalogowany
|
|||
zakończona
2017-09-12 07:00 - 2017-09-29 07:00 |
|
T2 |
2
|
Niezalogowany
|