Żywność niekonwencjonalna T.ZCZ.ZYWNK.SI.TTDXX
Reguły punktacji przedmiotu
TTDXY.SI.07 -
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
TTZDX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Dietetyka ogólna, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTDXY.SI.07
|
TTZDX.SI.07
|
---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
4
(13/14Z - ...) |
4
(13/14Z - ...) |