Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Żywność niekonwencjonalna T.ZCZ.ZYWNK.SI.TTDXX
Reguły punktacji przedmiotu

TTDXY.SI.07 - Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
TTZDX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Dietetyka ogólna, stacjonarne, I stopnia

W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.

Nazwa punktacji Wszystkie
programy
TTDXY.SI.07
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
TTZDX.SI.07
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Dietetyka ogólna, stacjonarne, I stopnia
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System)
ECTS
nie zdefiniowano 4
(13/14Z - ...)
4
(13/14Z - ...)
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)