Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.ZCZ.TSP01.SM.TTZCF
Reguły punktacji przedmiotu
TTZCX.SM.03 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
TTZXY.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZZX.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka z dietetyką, II stopień |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZCX.SM.03
|
TTZXY.SM.03
|
TTZZX.SM.03
|
---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
7
(09/10L - ...) |
5
(12/13Z - ...) |
5
(11/12Z - ...) |