Metody badań eksperymentalnych T.ZCZ.PRO03.SM.TTZCD
Reguły punktacji przedmiotu
TTZXY.SM.03 -
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
TTZZX.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka z dietetyką, II stopień |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZXY.SM.03
|
TTZZX.SM.03
|
---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
3
(12/13Z - ...) |
2
(09/10 - 11/12L) 3 (12/13Z - ...) |