Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Przygotowanie pracy magisterskiej T.ZCZ.PRAC3.SM.TTZCD
Reguły punktacji przedmiotu

TTZXY.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
TTZZX.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka z dietetyką, II stopień

W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.

Nazwa punktacji Wszystkie
programy
TTZXY.SM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
TTZZX.SM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka z dietetyką, II stopień
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System)
ECTS
nie zdefiniowano 20
(12/13Z - ...)
20
(09/10 - ...)
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)