Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.ZCZ.09K03.SI.TTZCX
Reguły punktacji przedmiotu
TTZCX.SI.07 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZCX.SI.07
|
TTZXY.NI.07
|
TTZXY.SI.07
|
---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
3
(10/11Z - 10/11Z) |
3
(10/11Z - ...) |
3
(12/13Z - ...) |
3
(11/12Z - 11/12Z) 2.5 (12/13Z - ...) |