Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO03.SM.TTZTM
Reguły punktacji przedmiotu
TTZTX.SI.07 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, stacjonarne, I stopnia
TTZTX.SM.03 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia Żywności, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZTX.SI.07
|
TTZTX.SM.03
|
TTZXY.SM.03
|
---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
2
(12/13L - ...) |
2
(11/12L - 11/12L) 3 (12/13Z - ...) |
3
(12/13 - ...) |