Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.SI.TTZXX
Reguły punktacji przedmiotu
TTWXX.SI.07 -
ZAKOŃCZONY - Towaroznawstwo, Towaroznawstwo Żywności, stacjonarne, I stopnia
TTWXY.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Towaroznawstwo, stacjonarne, I stopnia TTZBX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Jakość i bezpieczeństwo żywności, stac., I st. TTZCX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZDX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Dietetyka ogólna, stacjonarne, I stopnia TTZTX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, stacjonarne, I stopnia TTZXX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTWXX.SI.07
|
TTWXY.SI.07
|
TTZBX.SI.07
|
TTZCX.SI.07
|
TTZDX.SI.07
|
TTZTX.SI.07
|
TTZXX.SI.07
|
TTZXY.SI.07
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
15
(10/11Z - 13/14Z) |
15
(12/13Z - ...) |
15
(09/10Z - ...) |
15
(09/10Z - ...) |
15
(10/11Z - ...) |
15
(09/10Z - ...) |
15
(08/09Z - ...) |
15
(12/13Z - ...) |