Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX
Reguły punktacji przedmiotu
TTZCX.SI.07 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZCX.SI.07
|
TTZXY.NI.07
|
TTZXY.SI.07
|
---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
2.5
(08/09Z - 08/09L) 2.5 (09/10Z - ...) |
2.5
(11/12L - ...) |
2.5
(09/10L - ...) |