Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K01M.SI.TTZBX
Reguły punktacji przedmiotu
TTZBX.SI.07 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Jakość i bezpieczeństwo żywności, stac., I st.
TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZBX.SI.07
|
TTZXY.SI.07
|
---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
2
(08/09Z - ...) |
2
(08/09Z - ...) |
3
(11/12Z - ...) |