Elektyw specjalizacyjny III:Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E30.SM.TTZTX
Reguły punktacji przedmiotu
TTZTX.SM.03 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia Żywności, stacjonarne, II stopnia
TTZXY.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZTX.SM.03
|
TTZXY.SM.03
|
---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
3
(09/10L - ...) |
3
(12/13 - ...) |