Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
Reguły punktacji przedmiotu
TTZTX.NI.07 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, niestacjonarne, I stopnia
TTZXX.NI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia |
| |||||
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZTX.NI.07
![]() |
TTZXX.NI.07
![]() |
TTZXY.NI.07
![]() |
---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
1.5
(07/08 - ...) |
1.5
(10/11Z - ...) |
1.5
(12/13Z - 12/13L) 1.5 (14/15Z - 16/17L) 3 (17/18Z - ...) |