Obliczenia chemiczne T.KTW.OBLCH.SI.TTZTX
Reguły punktacji przedmiotu
TTDXY.SI.07 -
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
TTZCX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZTX.NI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, niestacjonarne, I stopnia TTZTX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, stacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
| |||||
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTDXY.SI.07
![]() |
TTZCX.SI.07
![]() |
TTZTX.NI.07
![]() |
TTZTX.SI.07
![]() |
TTZXY.NI.07
![]() |
TTZXY.SI.07
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
1.5
(11/12Z - ...) |
1.5
(06/07Z - ...) |
2
(09/10Z - ...) |
2
(07/08Z - 08/09Z) 2 (09/10Z - ...) |
2
(07/08Z - ...) |
2
(08/09Z - 11/12L) 1.5 (12/13Z - ...) |