Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX
Reguły punktacji przedmiotu

TTZTX.NI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, niestacjonarne, I stopnia
TTZXX.NI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
TTZXY.NM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia

W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.

Nazwa punktacji Wszystkie
programy
TTZTX.NI.07
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, niestacjonarne, I stopnia
TTZXX.NI.07
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
TTZXY.NI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
TTZXY.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System)
ECTS
nie zdefiniowano 4.5
(06/07L - ...)
4.5
(09/10L - ...)
4.5
(11/12L - ...)
4.5
(08/09L - ...)
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)