Elektyw 2: Towaroznawstwo produktów spożywczych T.KTW.9PSPX.SI.TTZCX
Reguły punktacji przedmiotu
TTZBX.SI.07 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Jakość i bezpieczeństwo żywności, stac., I st.
TTZCX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZTX.NI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXZ.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZBX.SI.07
|
TTZCX.SI.07
|
TTZTX.NI.07
|
TTZXY.NI.07
|
TTZXY.SI.07
|
TTZXZ.SI.07
|
---|---|---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
2.5
(09/10L - ...) |
2.5
(07/08 - 09/10Z) 2.5 (09/10L - ...) |
2.5
(07/08Z - ...) |
2.5
(08/09Z - 08/09Z) 2 (11/12Z - ...) |
2.5
(08/09Z - 08/09Z) 2.5 (09/10L - 09/10L) 2 (11/12Z - ...) |
2
(13/14L - ...) |