Rysunek techniczny T.IAP.RTECH.NI.TTZXX
Reguły punktacji przedmiotu
TTZCX.SI.07 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
TTZTX.NI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, niestacjonarne, I stopnia TTZTX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, stacjonarne, I stopnia TTZXX.NI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZCX.SI.07
|
TTZTX.NI.07
|
TTZTX.SI.07
|
TTZXX.NI.07
|
TTZXY.NI.07
|
TTZXY.SI.07
|
---|---|---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
1.5
(07/08Z - 11/12L) |
2
(07/08Z - ...) |
2
(07/08Z - 11/12L) |
2
(05/06Z - 11/12Z) |
2
(07/08Z - 07/08L) 2 (08/09Z - 08/09Z) 2 (09/10Z - 09/10Z) 2 (10/11Z - 10/11Z) 2 (11/12Z - 11/12Z) 1 (12/13Z - ...) |
3.5
(13/14Z - ...) |