Maszynoznawstwo T.IAP.MASZC.SI.TTZCX
Reguły punktacji przedmiotu
TTZBX.SI.07 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Jakość i bezpieczeństwo żywności, stac., I st.
TTZCX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZTX.NI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, niestacjonarne, I stopnia TTZXX.NI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXZ.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZBX.SI.07
|
TTZCX.SI.07
|
TTZTX.NI.07
|
TTZXX.NI.07
|
TTZXY.NI.07
|
TTZXY.SI.07
|
TTZXZ.SI.07
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
6
(08/09 - ...) |
8
(07/08Z - 07/08L) 5 (08/09Z - ...) |
8
(07/08Z - ...) |
8
(07/08Z - ...) |
5
(08/09Z - ...) |
5
(08/09Z - 14/15L) 6 (15/16Z - ...) |
5
(13/14Z - 13/14Z) |