Informatyka stosowana T.IAP.INFRS.SM.TTZXX
Reguły punktacji przedmiotu
TTZCX.SM.03 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
TTZTX.SM.03 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia Żywności, stacjonarne, II stopnia TTZXX.NM.03 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXY.NM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZZX.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka z dietetyką, II stopień |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZCX.SM.03
|
TTZTX.SM.03
|
TTZXX.NM.03
|
TTZXY.NM.03
|
TTZXY.SM.03
|
TTZZX.SM.03
|
---|---|---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
3
(12/13L - ...) |
3
(09/10L - ...) |
3
(09/10L - ...) |
3
(10/11Z - ...) |
2
(14/15L - ...) |
3
(09/10Z - 14/15Z) 2 (14/15L - ...) |
3
(09/10L - ...) |