Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Methods of Sensory Evaluation and Physicochemical Analysis of Foods T.F1a.M2a.SM.TFEXZ.T
Reguły punktacji przedmiotu

TFEXZ.SM.03 - Inżynieria żywności

W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.

Nazwa punktacji Wszystkie
programy
TFEXZ.SM.03
Inżynieria żywności
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System)
ECTS
nie zdefiniowano 4
(21/22Z - ...)
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)