Przygotowanie pracy magisterskiej T.DZT.PRACM.SM.TTZXX
Reguły punktacji przedmiotu
TTZCX.SM.03 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
TTZTX.SM.03 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia Żywności, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZCX.SM.03
|
TTZTX.SM.03
|
TTZXY.SM.03
|
---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
20
(09/10 - ...) |
20
(09/10 - ...) |
20
(09/10Z - ...) |