Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
Reguły punktacji przedmiotu
TTDXY.SI.07 -
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
TTZBX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Jakość i bezpieczeństwo żywności, stac., I st. TTZCX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZTX.NI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXY.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXZ.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTDXY.SI.07
|
TTZBX.SI.07
|
TTZCX.SI.07
|
TTZTX.NI.07
|
TTZXY.NI.07
|
TTZXY.SI.07
|
TTZXY.SM.03
|
TTZXZ.SI.07
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
3
(15/16Z - 15/16Z) |
6.5
(09/10Z - ...) |
6
(07/08 - 08/09Z) 6.5 (08/09L - ...) |
6
(07/08Z - ...) |
6.5
(08/09L - 08/09L) 7 (12/13Z - ...) |
6.5
(08/09L - 08/09L) 6.5 (09/10Z - 09/10Z) 6.5 (10/11Z - 10/11Z) 6.5 (11/12Z - 11/12Z) 7 (12/13Z - 14/15L) 6 (15/16Z - ...) |
6.5
(15/16Z - ...) |
7
(13/14Z - 13/14Z) |