Seminarium T.AOZ.SMINZ.SI.TTZXX
Reguły punktacji przedmiotu
TTZBX.SI.07 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Jakość i bezpieczeństwo żywności, stac., I st.
TTZCX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZDX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Dietetyka ogólna, stacjonarne, I stopnia TTZTX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, stacjonarne, I stopnia TTZXX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZBX.SI.07
|
TTZCX.SI.07
|
TTZDX.SI.07
|
TTZTX.SI.07
|
TTZXX.SI.07
|
TTZXY.SI.07
|
---|---|---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
1
(09/10Z - ...) |
1
(09/10Z - ...) |
1
(10/11Z - ...) |
1
(09/10Z - ...) |
1
(09/10Z - ...) |
1
(11/12Z - 14/15L) 1.5 (15/16Z - ...) |