Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.AJZ.TSP11.NM.TTZTS
Reguły punktacji przedmiotu
TTZXX.NM.03 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia
TTZXY.NM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZXX.NM.03
|
TTZXY.NM.03
|
---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
7
(11/12Z - ...) |
7
(11/12Z - ...) |