Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T
Reguły punktacji przedmiotu
TTZXY.NI.07 -
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
TTZXZ.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZXY.NI.07
|
TTZXZ.NI.07
|
---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
5
(18/19Z - ...) |
5
(21/22Z - ...) |