Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Fizjologia człowieka T.5s.FICZ.SI.TTDDZ.T
Reguły punktacji przedmiotu

TTDXY.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
TTDXZ.NM.04 - Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia
TTDXZ.SI.07 - Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
TTDXZ.SM.03 - Dietetyka, stacjonarne, II stopnia

W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.

Nazwa punktacji Wszystkie
programy
TTDXY.SI.07
ZAKOŃCZONY - Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
TTDXZ.NM.04
Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia
TTDXZ.SI.07
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
TTDXZ.SM.03
Dietetyka, stacjonarne, II stopnia
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System)
ECTS
nie zdefiniowano 4
(21/22Z - ...)
4
(22/23Z - ...)
4
(21/22Z - ...)
4
(23/24Z - ...)
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)