Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T
Reguły punktacji przedmiotu
TTZXY.NI.07 -
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXY.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXZ.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXZ.SM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZXY.NI.07
|
TTZXY.SI.07
|
TTZXY.SM.03
|
TTZXZ.SI.07
|
TTZXZ.SM.03
|
---|---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
6
(16/17L - 17/18L) 7 (18/19L - ...) |
6
(16/17L - 18/19Z) 7 (18/19L - ...) |
6
(16/17L - ...) |
6
(16/17L - 16/17L) 7 (17/18L - 18/19L) 7 (19/20Z - ...) |
7
(19/20Z - ...) |