Statystyka T.2s.STAT.NI.TTZTZ.T
Reguły punktacji przedmiotu
TTZXY.NI.07 -
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXZ.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZXY.NI.07
|
TTZXY.SI.07
|
TTZXZ.NI.07
|
---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
3
(18/19L - ...) |
3
(19/20L - ...) |
3
(19/20L - 21/22L) 4 (22/23L - ...) |