Podstawy produkcji i przechowalnictwa surowców zwierzęcych T.2s.PPSW.SI.TTWTX.T
Reguły punktacji przedmiotu
TTDXY.SI.07 -
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
TTWXY.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Towaroznawstwo, stacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTDXY.SI.07
|
TTWXY.SI.07
|
TTZXY.SI.07
|
---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
7
(15/16Z - 15/16L) |
7
(14/15L - ...) |
7
(15/16L - ...) |