Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTZCZ.T
Reguły punktacji przedmiotu
TJBXY.SI.07 -
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
TJBXZ.SI.07 - Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TTZXZ.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXZ.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TJBXY.SI.07
|
TJBXZ.SI.07
|
TTZXZ.NI.07
|
TTZXZ.SI.07
|
---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
9
(19/20L - ...) |
9
(19/20L - 19/20L) |
8
(18/19L - ...) |
8
(18/19L - ...) |