Chemia organiczna T.2s.CHOR.NI.TTZTX.T
Reguły punktacji przedmiotu
TTZXY.NI.07 -
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
TTZXZ.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZXY.NI.07
|
TTZXZ.NI.07
|
---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
12
(15/16Z - 16/17L) 10 (17/18L - 18/19L) |
10
(17/18L - ...) |