Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T
Reguły punktacji przedmiotu
TTDXY.SM.03 -
Dietetyka, stacjonarne, II stopnia
TTDXZ.SM.03 - Dietetyka, stacjonarne, II stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTDXY.SM.03
|
TTDXZ.SM.03
|
---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
5
(15/16Z - ...) |
5
(15/16Z - ...) |