Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.NM.TTZTM.T
Reguły punktacji przedmiotu
TTZXY.NM.03 -
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia
TTZXZ.NM.03 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZXY.NM.03
|
TTZXZ.NM.03
|
---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
7
(16/17Z - ...) |
7
(16/17Z - ...) |